Hoteli Grčka

Hoteli Grčka

Facebook
Google+
http://www.top-lux.rs/hoteli-grcka-2017/
YouTube
Pinterest

Uputstvo

Preko 150 hotela u Grčkoj

Hoteli različitih kategorija sa 2,3,4 i 5*.

Radi sužavanja izbora hotele smo grupisali prema lokaciji na:

Halkidiki, Grčka ostrva i Olimpsku regiju.

Ispod svakog naziva hotela postavljen je link ka hotelskom sajtu kako biste mogli upoznati sa ponudom svakog hotela. Ovo je samo sužen izbor od preko 1.200 hotela sa kojima naš Grčki partner, kompanija Ambotis, ima ugovorni odnos bez obzira da li se radi o vlasništvu, fiksnom ili alotmanskom zakupu.

Ukoliko ste zainteresovani za letovanje u nekom od ponuđenih hotela do informacije o ceni i slobodnim kapacitetima možete doći sledeći način:

  • Slanjem upita agenciji TOP-LUX koji možete učiniti telefonom ili e-mailom ta.toplux@gmail.com pri čemu navedete željeni hotel, vrstu usluge, okvirni period letovanja, dužinu boravka kao i broj odraslih osoba i ako ima dece, datume njihovog rođenja. U toku radnog dana dobićete ponudu sa konkretnom cenom koja obuhvata isključivo hotelske usluge bez ikakvih dodatnih ili skrivenih troškova kao što je dinarski deo, troškovi rezervacije i sl. U ponuđenoj ceni su ažurirani svi trenutno važeći popusti kao što je hotelski popust, first ili last minute, popust na dinamiku plaćanja i dr.

Ukoliko Vam neka od ponuda odgovara procedura je sledeća:

  • Dolaskom u agenciju TOP-LUX prvo proveravamo sve elemente ponude u realnom vremenu.
  • Zatim se zaključuje Ugovor o putovanju i vrši plaćanje akontacije od 40% aranžmana ukoliko nije izabrana opcija sa eventualnim popustom za plaćanje u celosti. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit Banke.
  • Tek nakon toga agencija je u mogućnosti da izvrši rezervaciju željene usluge nakon čega dobija potvrdu koja u standardnoj proceduri traje do 15 minuta.
  • Nakon isplate aranžmana u celosti, najkasnije 15 dana pre početka usluge, dobijate voucher našeg Grčkog partnera koji je validan u svim hotelima.

Podrazumeva se da aranžman obuhvata sopstveni prevoz a ukoliko putnici žele neki drugi vid prevoza agencija TOP-LUX Vam stoji na raspolaganju za asistenciju.

Halkidiki

Ostrva

Olimpska regija