Leptokarija-SkotinaV

Skotina beach

Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://www.top-lux.rs/leptokarija-skotina-beach-letovanje/
YouTube
YouTube
INSTAGRAM

Opis

Skotina beach (plaža Skotina ili Paralia Skotinas) je malo letovalište u Grčkoj smešteno u podnožju Olimpa u regionu Pieria na 5 km južno od Leptokarije. Duž celog mesta se proteže duga, peščana plaža. U mestu ima kafića i prodavnica a veće snabdevanje je u hipermarketu Lidl u Leptokariji. Odmaralište je posebno pogodno za porodice sa decom i parove koji žele da odmor provedu u miru, tišini i zelenilu. Preporučuje se gostima sa sopstvenim prevozom.


Cenovnik

Preuzmite cenovnik u PDF-u ->  Cenovnik PDF

Download the PDF file .

 

Vila Vasilis i Biljana

Kuca se nalazi na 20m od plaze u prvom redu kuća i raspolaze sa 2 krevetnim, 3 krevetnim i 4 krevetnim studijima, postoji mogucnost dodavanja pomocnog lezaja. Svaki studio ima opremljenu cajnu kuhinju, kupatilo, televizor (RTS), klimu (ne doplacu je se) i Wi-Fi konekciju. Parkiranje je na ulici.

Vila Sofija

Kuca se nalazi na 20m od plaže u prvom redu kuća i raspolaže sa 3 krevetnim studijima (manji su i svi gledaju na more) i 4 krevetnim studijima (na trećem spratu pogled na more, svi ostali imaju pogled na ulicu), postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja. Svaki studio ima opremljenu cajnu kuhinju, kupatilo, televizor , klimu (ne doplaćuje se) i Wi-Fi konekciju. Parkiranje je na ulici.

Vila Eleni Pinaka

Vila Eleni se nalazi na 20m od plaze u prvom redu kuća i raspolaze sa 4 krevetnim studijima (jedan dupli krevet i 2 kreveta na sprat). Svaki studio ima čajnu kuhinju, kupatilo, TV, klimu (ne doplacuje se) i Wi-Fi. U skolpu vile se nalazi lift.
Postoji mogucnost dogovora ukoliko zelite dorucak, rucak ili veceru.  Parkiranje je moguće na ulici ispred vile.

Program

Preuzmite program u PDF-u ->  Program PDF

Download the PDF file .