Play
Play
Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
Slider
Le[ptokarija apartmani 2020
Play
Play
Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
Slider

Leptokaria-Top-Lux,Beograd
Play
Play
Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
Slider

LEPTOKARIJA LETO 2020
PONUDE APARTMANA

apartmani Leptokarija

VILA EVANGELIS

vila Epavlis

VILA EPAVLIS

Leptokaria Dimitria APARTMANI

VILA DIMITRIA

jANIS APARTMANI lEPTOKARIJA

VILA JANIS

Dok letujte u Leptokariji

Da letovanje ne bude samo plaza i giros, PREPORUCUJEMO PUNO LEPIH IZLETA U ORGANIZACIJI  “FLY CLUB-A” koji se nalazi u Leptokariji u glavnoj ulici pored  supermarketa “Macutis”

Hilandar Hodočašće

Hilandar

Važno

UREDBA VLADE RS O ZAMENSKOM PUTOVANJU

 

Poštovani Putnici,

Sva putovanja zaključno sa 29.06.2020. su otkazana, a putovanja od 30.06.2020. će se realizovati u skladu sa raspoloživim informacijama…

Detaljnije :

Lovni turizam u Srbiji ima dugu tradiciju na većem broju uređenih lovišta. Srbija je zemlja dobrih lovnih terena, dobrih lovaca I dobrih domaćina. Poseduje preko 320 lovišta na oko 6.500.000 hektara koji se nalaze na konfiguraciji zemljišta od 70 pa do 2000 metara nadmorske visine. U
Srbiji postoje 43 komercijalna lovišta a ostalim lovištima gazduju lovačka društva, koja takođe na svojim terenima organizuju komercijalni lov.
Ovaj oblik turizma u Srbiju privlači mnogobrojne turiste iz inostranstva, posebno lovce s područja Mađarske, Austrije, Nemačke, Italije, Velike Britanije i Švajcarske. Dobra povezanost Srbije sa ostalim zemljama Evrope od velike su važnosti, a prelepa priroda, odlična gastronomija i bogata kulturna baština samo su deo onoga u čemu mogu uživati lovci iz celog sveta.
Turistička agencija Top Lux u okviru svojih standardnih aktivnosti se bavi i organizacijom lova i svih pratećih radnji koji idu uz lov, na celoj teritoriji Republike Srbije u toku cele sezone za svu divljač koja tu egzistira (doček i prevoz lovaca do željenog lovišta i nazad, smeštaj lovaca, iznajmljivanje pasa, obrada i transfer trofeja i drugo).

S obzirom na to da svakom klijentu pristupamo individualno, svoje usluge nastojimo prilagoditi njegovim potrebama i željama te na taj način komercijalni lov učiniti nezaboravnim iskustvom prepunim uspomena za doživotno prepričavanje.
Po vašim željama organizovaćemo za vas uspešan i raznovrstan lov tokom cele lovne sezone.
Svi zainteresovani lovci mogu nam se obratiti na e-mail: ta.toplux@gmail.com

Izdvajamo iz ponude i
Specijalni popusti

Call Now ButtonPozovite nas